Sunday, February 24, 2013

Valentine card :)

 Er de ikke søte?
Det er en drøy uke siden Valentine var, men jeg rakk ikke legge ut kortet før jeg reiste på ferie. Så her kommer kortet jeg lagde til mannen min. Jeg har brukt restepapir, og har ellers brukt litt stash jeg har hatt liggende. Digistempelet var ett jeg fikk som designer hos Kort 'o' Mania. Jeg husker dessverre ikke produsent. Tekststempel er fra Norsk stempelblad. Rammen til stempelet er en ny dies fra Spellbinders. Kjempelenge siden jeg har handlet Spellbinders, så jeg syns det var ok med en ny nå.

Vi har tilbakt siste uken på Gran Canaria og det har vært utrolig deilig. :) Virkelig noe vi kan tenke oss å gjøre igjen. Vi var borte ca 8 dager, hvorav 2 av dagene gikk bort til reise. 
Sønnen vår brukte omtrent ikke armringer/svømmeringer, bare første dagen - han øvde seg seriøst på å svømme. Veldig flott med tanke på at han lærte seg å svømme i fjor sommer(ferie). Her er han ute i svømmebassenget og vinker til oss. Han elsket å være i vannet. To av bassengene var oppvarmede (et barnebasseng) og et voksenbasseng. Så var det et annet basseng som var en anelse kaldere (ikke oppvarmet). Bildet under er fra det oppvarmede voksenbassenget ;-).
Ønsker alle som er innom en fortsatt fin dag, og håper dere har hatt en fin helg!
 

Saturday, February 16, 2013

DT-bidrag Kort 'o' Mania utfordring #80 - gutta boyz!

 
Da er det på tide med nok en utfordring hos oss i Kort 'o' Mania. Denne gang vil vi se kort til gutt/mann - gutta boyz! :)
Jeg har gjort det enkelt denne gang - brukt et utklippsark og ellers masse produkter fra Tim Holtz, inklusive mønsterpapir. Utfordringen er sponset av Familieskatter! Ta en tur innom bloggen og bli med på utfordringen du også. Ønsker deg en flott uke! Jeg har vinterferie nå, og tilbringer late dager på Gran Canaria :)

Sunday, February 10, 2013

En ny layout :)

Jeg lagde denne LO'n i januar, men har ikke så mye tid til blogging og scrapping i disse dager. Må bruke helgene utendørs nå når det er snø :). Det er egentlig helt fint det. Koste meg med aking i dag, og i går gikk sønnen min og jeg på langrennski.

Her er en layout med bilde fra sommerferien i fjor da vi var 3 uker i Spania (Alicante). Deilige dager, med sol og sommer. Om bare få dager setter vi kursen for Gran Canaria, og skal være der i en uke. Det gleder jeg meg til! Håper at vi alle er friske og raske til da. For akkurat i går og i dag har mannen min ligget syk...
Håper alle har en fin fastelavnssøndag og morsdag for dem som feirer det. Her er fastelavensbollene laget, og skal snart fylles med krem :) Nam!
 
 

Friday, February 1, 2013

DT-bidrag Kort 'o' Mania utfordring # 78 - bruk fargen turkis

Hei alle sammen!
Etter nærmere en hel dag (og natt) i sengen med feber og følt meg rimelig dårlig, har jeg karret meg fra sengen og ned til sofaen (foran tv'n) og tenkte jeg skulle legge ut litt informasjon om utfordringen som i dag er lagt ut hos Kort 'o' Mania. Bruk farge! Turkis. Turkis er jo ikke den fargen jeg bruker mest, syns den er veldig knæsj. Vi blir sponset av KennyK-digis og jeg har brukt et ordinært gummistempel fra KennyK som jeg hadde. 
Håper alle har det bra, og er friske og fine! :) Ønsker dere en fin dag/kveld/helg :)
Jeg har på kortet brukt Dylusions-spary Vibrant Turquiose og Black marble, samt etpar stensiler fra Dylusions og litt gesso. Barte-punchen fra Martha Stewart, samt window word punch fra Stampin' Up, samt litt bling og den flotte stiftemaskinen fra Tim Holtz. Har også brukt film-strip fra Tim Holtz og noe metallpynt (tror det er fra Korthobby.no) Tekststempel er fra Norsk Stempelblad. Stempeltrykket er selvsagt fargelagt med Copics sketch markers.